Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@16:51:05 GMT

ساسی مانکن و ویدئوهای رقص در مدارس؛ جنجال ادامه‌دار

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۰۴۷۲

ساسی مانکن و ویدئوهای رقص در مدارس؛ جنجال ادامه‌دار

فرارو- واکنش‌ها به ویدئو‌های رقص و همخوانی دانش آموزان در مدارس با آهنگی از یک خواننده خارج از کشور ادامه دارد. آخرین واکنش مربوط به وزیر آموزش پرورش بوده است. بطحایی اعلام کرده است که دو نفر را در جریان اتفاقات اخیر لغو ابلاغ کرده است. او همچنین سعی کرده است از جامعه معلمان کشور دفاع کند. در ویدئوهای منتشر شده دانش آموزان با اهنگ جنتلمن ساسی مانکن شادند
به گزارش فرارو، پیش از این نیز مدیرکل فرهنگی، هنری، اردو‌ها و فضا‌های پرورشی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد در واکنش به ویدیو‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی از آوازخوانی بچه‌ها در مدارس منتشر شده، دستورالعملی برای سرود مدارس تدوین و ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این دستورالعمل تک‌خوانی دختربچه‌ها ممنوع شد.
در چند روز اخیر در ویدئو‌هایی که در شبکه‌های مجازی منتشر شده بود، بچه‌ها در برخی مدارس ترانه شش و هشت «جنتلمن» از ساسان حیدری  را می‌خواندند و با این ترانه می‌رقصیدند و ورزش می‌کردند. ظاهرا این ویدئوها در مدارس شهر تهران ضبط شده اما توضیح زیادی در این باره ارائه نشده است.   بازتاب گسترده این ویدئو‌ها در فضای مجازی با واکنش مقامات کشور روبه رو شد. بیشتر بخوانید: جنجال «جنتلمن» در مدارس 
ساسی مانکن کیست؟ ساسان حیدری یافته متولد۲۷ آبان ۱۳۶۷ در اهواز است. با نام هنری ساسی مانکن خوانندهٔ رپ و پاپ است. او در میانهٔ دههٔ هشتاد به شهرت رسید. بیشتر به ترانه سرایی می‌پرداخت وبعد از مدتی به آهنگسازی و خوانندگی هم رسید. در سال ۸۷ شهرت وی بیشتر هم شد. در آن زمان موسیقی زیر زمینی در اوج قرار داشت.
ساسی مانکن و امیر تتلو در آن زمان پیشتاز بودند همین موضوع باعث شد که درگیر مسائل سیاسی شوند. در انتخابات جنجالی سال ۸۸ ساسی مانکن جذب ستاد مهدی کروبی شد. سیاسی مانکن با مهدی کروبی دیدار کرد که بازتاب گسترده‌ای داشت. دیدار ساسی با کروبی بازتاب وسیعی داشت و انتقادات زیادی را برانگیخت، اما حامیان کروبی به دفاع از آن دیدار پرداختند. در ادامه ساسی مانکن وارد دور تازه‌ای از حاشیه‌ها شد.
در سال ۸۸ حضور ساسی مانکن در مراسم افتتاحیهٔ فیلم حرکت اول به دعوت تهیه‌کنندهٔ این فیلم (مرتضی شایسته)، واکنش معاونت امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت ارشاد را در پی داشت. در گزارش روابط عمومی این معاونت با اشاره به حضور «یکی از خوانندگان»، آمده‌است: «برگزاری هر گونه همایش و جلسه در سینما‌های کشور باید با هماهنگی اداره کل نظارت و ارزشیابی و دفتر مجامع سینمایی باشد و این جلسه (مراسم افتتاحیهٔ حرکت اول) بدون هماهنگی و اخذ مجوز‌های لازم انجام شده که با سینمای مورد نظر برخورد لازم انجام خواهد گرفت.»   او ۷ فروردین ۱۳۸۹ در حالی که برای انجام چند جشن خانگی در کیش به سر می‌برد بازداشت شد. بعضی از منابع علت بازداشت او را حمایت از مهدی کروبی در انتخابات ریاست جمهوری و برخی «رقاصی در بازار کیش» دانستند.
یک هفته پس از دستگیری ساسی، جانشین فرمانده نیروی انتظامی، سردار رادان در رابطه با دستگیری او گفت: «پلیس کسی مانند این فرد را که به اصطلاح به دنبال ناهنجاری باشد، حتماً در زمره دستگیری‌های خود قرار می‌دهد.»   البته بعد از آن ساسی بازداشت خود را تکذیب کرد.
ساسی مانکن در سال ۹۰ از ایران خارج شد و به مالزی رفت او حالا در آمریکا زندگی می‌کند. در اسفند ۹۴ قطعهٔ «مطمئنم» علی لهراسبی با شعر و ملودی ساسان یافته روانهٔ بازار موسیقی فارسی شد که برخی رسانه‌ها این همکاری را مانند همکاری لهراسبی با شادمهر جنجالی خواندند. علی مطهری خواستار برخورد با مدیران مدارس شد واکنش ها به ویدئوهای جنجالی
یکی از اولین واکنش ها از سوی علی مطهری بود. نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، با ابراز تأسف از این اتفاق بیان کرد وزیر آموزش‌وپرورش برای انتشار کلیپ‌های رقاصی در مدارس پاسخ‌گو باشد و مدیران این مدارس برکنار شوند.
محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش هم سه نفر را مأمور بررسی کرد و از پلیس فتا درخواست کرد برای مهار شادی دانش‌آموزان به وزارت آموزش و پرورش کمک کند.
سه روز بعد از این وقایع، علی رمضانی، مدیرکل فرهنگی، هنری، اردو‌ها و فضا‌های پرورشی وزارت آموزش و پرورش جمعه ۲۰ اردیبهشت از صدور دستورالعملی برای آوازخوانی کودکان در مدارس خبر داد. بر اساس این دستورالعمل اجرای تک‌خوانی دختربچه‌ها در مدارس ایران ممنوع شده است. علاوه بر این:   در تولید و ساخت سرود مدارس باید اشعار کتاب‌های درسی ملاک قرار گیرد. مسئولیت تهیه سرود از اشعار کتاب‌های درسی با معلمان است. همکاری آقایان به عنوان مربی فنی، رهبر گروه، مشاور و… در مدارس دخترانه اکیداً ممنوع شده است. به‌کارگیری نیروی آزاد در بخش سرود حتماً باید با مجوز و تأیید حراست آموزش و پرورش باشد. باید در اشعار و سروده‌ها به مسائل فرهنگی، تاریخی، حماسی، آداب، سنت‌ها، مشاهیر و مفاخر پرداخته شود. واکنش‌ها حتی به مراجع دینی هم رسید و آیت الله مکارم شیرازی در این باره گفت: "اینکه سرودی سخیف و رکیک در مدارس توسط بچه‌ها و نونهالان خوانده شود و آهنگی پخش و همه با هم برقصند مشخص می‌شود خطر تا کجا نفوذ کرده است."
او فضای مجازی را در این زمینه مقصر دانست و افزود: «اگر در مقابل این مسائل سکوت کنیم فردا شرایط بدتر خواهد شد؛ فضای مجازی به بلای مجازی تبدیل شده است.»
در کنار متهم کردن فضای مجازی عده‌ای نیز وزارت آموزش و پرورش را متهم می‌کنند که همچنان سند ۲۰۳۰ را اجرا می‌کند و این اتفاقات از عواقب اجرای آن سند است.
در سوی دیگر ماجرا عده‌ای دیگر معتقدند این انتقادات بی مورد است و ویدئو‌های منتشر شده معنا و مفهوم عجیبی ندارد. این ویدئوها نشان دهنده وضعیت اجتماعی کشور است و ارتباط فراوانی مدارس و آموزش و پرورش ندارد. آن‌ها می‌گویند جامعه ایران دیگر مانند گذشته نیست.
برخی دیگر نیز منتقدان را متهم می‌کنند که نمی‌خواهند در مدارس و فضای کشور شادابی و شادی وجود داشته باشد. بیشتر بخوانید: آقای علی مطهری چه خبرتان است؟       
بطحایی از پروژه نفوذ می گوید
دفاع وزیر از آموزش و پرورش با وجود تمام این انتقادات وزیر آموزش و پرورش به دفاع از این وزارتخانه، معلمان و سیستم آموزشی کشور پرداخته است.   وزیر آموزش و پرورش ویدیو‌های آوازخوانی بچه‌های مدارس را به عنوان بخشی از "جنگ مستمر و عظیم برای تغییر هویت نسل جدید" و برای "ناامیدی مردم متدین و انقلابی" و "بی‌اعتماد کردن مردم به آموزش و پرورش و معلمان" دانست و گفت: «مهم‌ترین هدف دشمنان تغییر هویت فرزندان ماست. هویتی که با آموزه‌های ایرانی و اسلامی عجین شده است.»   محمد بطحایی گفت: «هرچند راه نرفته بسیار داریم، اما در صحنه‌های علمی حرف بسیار برای گفتن داریم و داشته‌هایمان در آموزش و پرورش بسیار ارزشمند است.»
او افزود: "اکنون ۱۴ میلیون دانش‌آموزی داریم که به رغم همه هجمه‌های فرهنگی، اگر لازم باشد همانند دوران دفاع مقدس در صحنه خواهند بود و جانفشانی خواهند کرد."
وزیر آموزش پرورش از جامعه معلمان کشور دفاع کرد. او با اشاره به اینکه ۸۰۰ هزار معلم در کشور حضور دارند، افزود "شاید در بین این افراد خطاکار هم باشد همچنان که طی چند روز گذشته دو نفر را لغو ابلاغ کرده‌ام، اما انگشت شمار هستند و نباید به خاطر این افراد جایگاه تمام معلمان را زیر سوال برد

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: «هرچند در روز‌های اخیر برخی از هجمه‌ها سنگین‌تر شده و صحبت از اسنادی که از آن طرف آب به ما تجویز می‌کند، است و در مقابل جامعه فرهنگی در برابر این نسخه‌های پیچیده شده مقاومت می‌کنند و این برای حفظ المان‌های هویتی است.»
به نظر می‌رسد اشاره وزیر به سند ۲۰۳۰ است.
او از نگاهش درباره تعلیم و تربیت اسلامی هم سخن گفت و افزود: «در تعلیم و تربیت اسلامی رقابت فردی نداریم رقابت فردی مربوط به تعلیم و تربیت غرب با زیربنا‌های فلسفی تعلیمی و تربیتی‎ خودشان است.»
وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: "این که به گردن یک نفر مدال بیندازیم و چندین نفر دیگر را افسرده کنیم تعلیم و تربیت اسلامی نیست بلکه همه با هم باید پیروز شوند."

منبع: فرارو

کلیدواژه: جامعه آموزش و پرورش ویدئو ساسی مانکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۰۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟

در دنیای امروز همه‌ چیز به سمت هوشمند شدن پیش می‌رود. روندی که تکنولوژی اصلی‌ترین نقش را در آن بازی می‌کند.

مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: رویکرد ما در دوره ابتدایی بازی محوری است. اتاق‌های بازی یادگیری، بازی‌های کمک آموزشی و فناوری واقعیت مجازی و ابزارهای آن (عینک) ابزارهایی هستند که ما برخی از مدارس را برای آموزش به آن ها مجهز کرده‌ایم.

بهرامی گفت: در حال حاضر در هر منطقه یک مدرسه به سخت افزار و محتوای آن مجهز هستند. دانش‌آموزان برای تقویت یادگیری خود از آن ها استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به این که VR به مدارس پر جمعیت ارائه شده است؛ اظهار کرد: ما به گونه‌ایی برنامه ریزی کرده‌ایم تا در فواصل مختلف چند مدرسه  بتوانند از این فناوری استفاده کنند.

این در حالی است که فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: در مدارس ما از روش‌های مختلف چند رسانه‌ای همچون ویدئو پروژکتور، فیلم، صوت و آزمایشگاه‌ استفاده می‌شود؛ اما از واقعیت مجازی و افزوده در مدارس ایران استفاده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند